What Does بوستر پمپ آبرسانی Mean?
What Does بوستر پمپ آبرسانی Mean?
Blog Article
همچنین وجود شیر یکطرفه موجب میگردد تا آب خروجی هر پمپ از طریق خروجی سایر پمپهای بوستر پمپ که خاموش هستند، و با عبور از مسیر کلکتور مکش به مکش پمپ در حال کار باز نگردد.
پمپ دیگری که بر روی بوستر پمپ آتش نشانی مونتاژ میگردد جوکی پمپ است و این قطعه نیز از جمله قطعات تاثیرگذار در قیمت یک بوستر پمپ آتش نشانی است. برای این تجهیز نیز برند و هد انتخابی حائز اهمیت است.
وجود سیستم های اطفاء حریق، برای پر کردن سریع مخزن آب اتومبیل های آتش نشانی، در همه ی شهر های بزرگ الزامی شده است. پمپاژ آب و افزایش فشار آب این سیستم را بوستر پمپ های پر قدرتی که بوستر پمپ آتش نشانی نام دارد، انجام می دهند. این پمپ ها خیلی کمتر از دیگر پمپ ها کار میکنند و این موضوع خطر گریپاژ پمپ را بالا می برد.
پمپ آتشنشانی دستگاهی است که برای تامین فشار و دبی آب مورد نیاز برای سیستمهای اطفاء حریق استفاده میشود.
عملکرد این نوع از پمپ ها هم در کل شبیه به همان بوستر پمپ های دور ثابت است اما در اینجا به جای استفاده از فشارسنج یا پرشر، از یک پرشر ترانسمیتر استفاده شده است، وظیفه پرسرترانسمیتر این است که فشار آب را از طریق کنترل دور موتور پمپ ها تامین می کند، به بیان ساده تر، هر زمان که فشار آب کم باشد پمپ با دور موتور بیشتری کار می کند و بالعکس هر زمان که فشار آب به اندازه کافی بالا بود دور موتور کمتر می شود.
بوسترها و پمپ ها جزو تجهیزات اصلی پمپ آتش نشانی و اطفاء حریق ساختمان ها به حساب می آیند که در مجمتع های مسکونی، اداری و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. این پمپ های پرکاربرد فشار آب مورد نیاز برای کارکرد موثر تجهیزات مربوط به سیستم های اطفاء حریق را فراهم می کنند که استفاده از آنها جهت حفظ ایمنی ساختمان ها بسیار ضروری است. هر بوستر و پمپ آتش نشانی حداقل از دو الکترو موتور تشکیل شده است که با آرایش موازی در کنار یکدیگر نصب شده اند و کنترل آنها از طریق تابلوی برق به صورت مجزا انجام می گیرد. در این بوستر پمپ ها، یکی از پمپ ها به عنوان پمپ اصلی و دیگری به عنوان پمپ رزرو استفاده می شود.
در ادامه تا زمانی که به پمپ اصلی نیاز باشد، این پمپ در مدار قرار خواهد داشت. اما به محض رسیدن فشار به میزان مورد نظر، با فرمان تابلو برق، پمپ از مدار خارج می شود و الکتروموتور یا دیزل موتور دستگاه نیز متوقف می شود. در این حین اگر پمپ اصلی بوستر پمپ آتش نشانی تحت هر شرایطی روشن و وارد بوستر مدار نشود، با ارسال فرمان از سمت تابلو برق، پمپ رزرو جهت تامین فشار وارد مدار می شود. نکته مهمی که باید به آن اشاره شود این است که با توجه به آنکه غالبا دبی آب شهری از دبی مورد نیاز برای کارکرد بوستر پمپ های مخصوص آتش نشانی کمتر است، برای جبران آن نیاز است تا مخزن آبی بر سر راه دستگاه نصب شود تا به عملکرد موثر این بوستر پمپ ها کمک کند.
بوستر پمپها در ساختمانهای بلند، مجتمعها، بیمارستانها، باشگاههای ورزشی، تغذیه سیستمهای اطفای حریق و سایر مکانهایی که فشار آب کافی وجود ندارد، کاربرد دارند.
وظیفه پمپ اصلی تامین فشار تعریف شده سیستم در دبی مورد نظر است. مشاهده انواع پمپ موجود در شرکت و هم چنین خرید پمپ آب .
گیجهای فشار نیز بر فشار آب نظارت دارند. از سوپاپها نیز برای کنترل جریان آب استفاده میکنند.
دلیل استفاده از شیر تخلیه در بوستر پمپ آتش نشانی آن است که چون پرشر سوئیچ بکار رفته در بوستر پمپ آتش نشانی تنها فرمان استارت پمپ را میدهد و پمپ را خاموش نمیکند، ممکن است شرایطی پیش بیاید که مسیر جریان خروجی به هر دلیلی مسدود شود.
در صورتی که در رابطه با نوع مناسب بوستر پمپ برای مصارف خود نیاز به اطلاعات دارید، با گروه انرژی تهویه پردیس تماس بگیرید، تا در رابطه با بهترین بوستر پمپ برای اهداف مورد نیاز خود، شما را راهنمایی کرده و بوستر پمپ مناسب را در مدت زمان کوتاهی آماده و در مکان مورد نظر شما نصب نماییم.
انواع بوستر پمپ آتشنشانی از لحاظ قرار گیری و چیدمان پمپ ها
رايزر تر: رايزر تر همواره داراي آب بوده و به منبع تأمين آب سيستم اطفاي حريق ساختمان متصل است. در اين روش امكان تغذيه سيستم توسط پمپ خودروي آتشنشاني وجود ندارد.